TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor hafta sonu Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı kritik Fethiyespor maçı hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tuzlaspor'a 3-1 yenilerek hayal kırıklığı yaşatan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Cahit Terzi Tuzla karşısında bu sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi.

"SEZONUN EN KÖTÜ FUTBOLCUNU OYNADIK"

Terzi, "Tuzla deplasmanında kötü futbolumuz skora yansıdı. Çocukları sahada tanıyamadık. Çocuklar sanki lig bitmiş, sezon sona ermiş havasındalardı. Bu yönden bizi üzdüler. Ama artık önümüze bakacağız. Biz daha önce ilk 5'in içerisindeki takımlarla çok iyi mücadele ettik. Ama ilk defa Tuzlaspor maçında böyle oynadık. Çocukları da bu konuda ikaz ettik. Bu ikazımız inşallah Fethiye maçına yansıyacak" dedi.

"FETHİYE MAÇINDA NEFES ALMAK İSTİYORUZ"

Hafta sonu oynayacakları Fethiyespor maçından 3 puan alarak nefes almak istediklerini belirten Terzi, "Önümüzde Fethiyespor müsabakası var. Fethiyespor maçı ile ligde nefes almak istiyoruz. Çalışmalarımıza bugün itibari ile başladık. Çocuklarda inşallah ikazları dinlerler ve saha, seyircisi avantajını kullanarak, Fethiyespor müsabakasından 3 puanla ayrılırlarız.

Fethiye karşısında cezalı olan Okan Eken oynamayacak. Mustafa Öztürk'ün de sakatlığı bulunuyor. Babası ameliyat olan Okan Duran ise izinli. Semih'in sakatlığı geçti, takıma katıldı. MR'da ciddi bir sakatlığı çıkmadı. Bu hafta bize desteği olacak. Fethiyespor maçında taraftarımızın da desteği ile galibiyet bekliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi