TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'un yıllardır resmi müsabakalarını oynadığı ve idmanlarını yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesis Amiri Cemal Demirci ve personeli Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın daha iyi zemine sahip olabilmesi ve Zonguldakspor'un daha iyi zeminde oynayabilmesi için yoğun çaba gösteriyor. Saha içinde çıkan yabani otları tek tek kökünden çıkararak imha dene personelin titiz çalışması dikkatlerden kaçmıyor.

YÜKSEL: "PERSONELİMİZ SÜREKLİ BAKIM YAPIYOR"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdür Vekili Hakan Yüksel, personelin her zaman bu tür çalışmaları yaptığını belirterek şöyle konuştu: "Zonguldakspor'un maçlarının oynandığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda senenin her vaktinde bakım çalışmalarımız devam ediyor. Personel arkadaşlarımız elinden gelen çabayı gösteriyorlar fakat zaman zaman elimizde olmayan aksaklıklar yaşanıyor. Tabi bunlar bizim açımızdan bahane değil. Elimizden gelenin en iyisini yaparak takımımızın daha iyi bir zeminde çalışabilmesi ve resmi maçlarını oynayabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi