2024 yılı emeklilerin yılı olacak. Pek çok alanda emekli vatandaşlara indirim ve kampanya sağlanacak. Ulaşımdan gıdaya, kargodan telefona kadar pek çok alanda indirimler devreye girecek.

TARIM KREDİDEN ÖZEL KART

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri de emeklilerle ilgili hazırlıklara başladı. Türkiye genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında emeklilerin kullanılacağı özel bir kart çıkarılması planlanıyor. Bu kartla emekliler haftanın belirli günlerinde belirli ürünleri ek indirimlerle alabilecek.

HIZLI TRENDE YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak tüm ulaşım ve iletişim hizmetlerinde emeklilere yönelik bir dizi indirim ve ayrıcalık sağladıklarını açıkladı. Buna göre, demiryollarında seyahat edecek tüm emeklilere yüksek hızlı trenler dâhil tüm ticari hatlarda yüzde 10 indirim uygulanacak.

Trafik Haftası'nda çocuklara ve gençlere bilgilendirmeler yapıldı Trafik Haftası'nda çocuklara ve gençlere bilgilendirmeler yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Emekliler Yılı' kapsamında, emekli aylığı promosyon güncellemesi olacağı müjdesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın da sürecin pazartesi günü başlayacağını açıklaması milyonlarca emekliyi heyecanlandırırken, özel bankalar da müşteri kaybetmemek için harekete geçti.

Kaynak: Haber Merkezi