Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okullararası Tekvando İl Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Çaycuma'da faaliyetlerine devam eden ve başarılı bir alt yapı oluşturan Çaycuma TOGA Spor Kulübünün lisanslı sporcuları olan Zeynep Sıla Ay, Zeynep Akça ve Mustafa Talat Doğancı eğitim gördükleri okullar adına müsabakalarda şampiyonluklara imza attılar.

Rakiplerini tek tek deviren sporcular Zeynep Sıla Ay (Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Lisesi) Zeynep Akça (Şehit Aydın Berber Mesleki ve Teknik Lisesi) Mustafa Talat Doğancı (Çaycuma TSO Fener Lisesi) elde ettikleri bu şampiyonluklarla bağlı bulundukları okulları ve aynı zamanda TOGA Spor Kulübünü de gururlandırdılar.

3 sporcu ile katıldıkları il birinciliği müsabakasında 3 şampiyonluk elde eden sporcular Bursa'da gerçekleştirilecek olan Liselerarası Tekvando Yarı Final maçlarında Zonguldak'ı temsil edecekler.

KADİR BÖLÜKÇÜ: "EMEK OLMADAN EKMEK OLMAZ"

TOGA Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda sporcuların antrenörü olan Kadir Bölükçü "Zonguldak'ta yapılan Okullar arası Liseler Tekvando İl Şampiyonası'na 3 sporcu ile katılım sağladık. 3 birincilik elde ederek fire vermeden Bursa'da yapılacak olan yarı final gruplarına katılmaya hak kazandık.
Alt yapıdan kendi yetiştirdiğim sporcularımla başarılı olmaya devam ediyoruz. 2 Milli sporcu çıkarmanın ve 1 Uluslar arası derece elde etmenin vermiş olduğu haklı gururu yaşıyorum. Buradan sesleniyorum. Bizi çekemeyenlere emek olmadan ekmek olmaz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi