TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 10'ncu haftasında İstanbul deplasmanında Sarıyer ile karşılaştı. Haftaya 17 puanla 5'nci sırada giren temsilcimiz Zonguldakspor, 12 puanlı Sarıyer'e karşı sahaya galibiyet parolasıyla çıktı.

Maça istediği gibi başlayamayan Zonguldakspor 36'ncı dakikada Mahmut Bilir'in golüne engel olamayınca ilk yarıyı yenik tamamladı.

İkinci yarıya daha umutlu başlamasına rağmen 54'ncü dakikada Yaser Yılmız'ın attığı golle 2-0 geriye düşen Zonguldakspor maçı bırakmadı. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile dinamizm kazanan kırmızı-lacivertli temsilcimizde oyuna 57'nci dakikada Muhammet Özvardar'ın yerine giren Görkem Güven 67'nci dakikada attığı golle Zonguldakspor'u umutlandırdı.

Dakikalar 72'yi gösterdiğinde bu kez sahneye Zonguldakspor'dan takımın en golcü futbolcusu Serhat Baştan çıktı ve skoru 2-2'ye getirdi.

Zonguldakspor 2-2'lik beraberliğin ardından üçüncü golü Sarıyer kalesinde aramasına rağmen sonuç alamadı.

Maçta 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen Sarıyer karşısında 2-2'lik beraberliği yakalayarak altın değerinde 1 puan alan Zonguldakspor 18 puana yükseldi, rakip Sarıyer ise 13 puan yaptı.

240 TARAFTAR 90 DAKİKA SUSMADI
Konjentan gereği 240 Zonguldakspor taraftarı takımını destekleme fırsatı bulurken bir çok taraftar dışarıda kaldı. Taraftarlar 90 dakika boyunca susmayarak Zonguldakspor'u destekledi.

Editör: Pusula Gazetesi