TFF 2. lig Beyaz Grup'da ilk yarıyı 23 puanla 9'ncu sırada tamamlayan Zonguldakspor devre arası çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip günde çift idman yaparak değerlendirdiği Antalya kampında zaman zaman kötü hava şartlarına teslim oluyor.
Antalya'da ilk hazırlık maçını Salı günü 3. lig ekiplerinden Tepecikspor ile oynayan Zonguldakspor bu maçtan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Kırmızı-lacivertli ekip ikinci hazırlık maçını ise Perşembe günü 15.30'da Ergene Velimeşespor ile oynayacak.
Teknik Direktör Serkan Afacan yapılan idmanların ardından hazırlık maçlarında takımın son durumunu görme fırsatı bulurken bir taraftan da eksik mevkilere yönetimden transfer bekliyor.
Transfer listesini yönetime veren Teknik Direktör Serkan Afacan maddi imkanlar ölçüsünde bu futbolcuların kadroya dahil edilmesini istiyor.
Yönetim Kurulu'nun yaşanan maddi kriz nedeniyle transfer yapmakta zorlanması ve transferlerin zora girmesi teknik heyeti de düşündürüyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk yarıda en çok eksikliğini hissettiği santrafor ve stoper noktalarına şartları zorlayarak transferi bitirmesi bekleniyor.