TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da moraller üst düzeyde. Ligde 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalamasına rağmen önceki hafta İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilerek bu seriye son veren Zonguldakspor geçtiğimiz hafta ise saha ve seyircisi önünde kümede kalma mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalmıştı. Bu iki maçta alınan sonuçlar taraftarı hayal kırıklığına uğraşmıştı.

TOKAT GALİBİYETİ KÖTÜ GÜNLERİ UNUTTURDU

Zonguldakspor Çarşamba günü deplasmanda ligin son sırasındaki Tokatspor'a konuk oldu. 90 dakika genelinde rakibine ciddi pozisyon vermeyen temsilcimiz 59'ncu dakikada attığı golle sahadan altın değerinde 3 puanla ayrıldı. Tokatspor karşısında alınan bu kritik galibiyet Karagümrük ve Darıca maçlarında alınan kötü sonuçları da unutturmuş oldu. 33 puanla 8'nci sıraya yerleşen Zonguldakspor bu çıkışını sürdürmek istiyor.
LİDER MENEMEN'E PAZAR GÜNÜ SÜRPRİZ VAR
Zonguldakspor ligin geneline bakıldığında zirve mücadelesi veren takımlara karşı daha motive olduğu gözleniyor. Haftaya 52 puanla lider giren Menemen Belediyespor maçını kazanmanın planlarını yapan Zonguldakspor taraftarının da desteği ile sahadan 3 puanla ayrılmayı istiyor. Ligin zirvesini karıştırmak amacında olan kırmızı-lacivertli temsilcimiz Menemen Belediyespor'a sürpriz yapıp, Zonguldak'tan puan almanın kolay olmayacağını gösterecek.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Zonguldakspor, Tokatspor maçının ardından sabah geç saatlerde gelmesi nedeniyle Perşembe gününü istirahat ederek geçirdi. Temsilcimiz Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yapacağı idmanla Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Editör: Pusula Gazetesi