TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da keyifler yerinde. Kırmızı-lacivertli ekip geride kalan 8 haftada topladığı 14 puanla ligin 6'ncı sırasında yer alıyor. Play-off barajının hemen altında yer alan kırmızı-lacivertli ekip, Şanlıurfaspor'u yenerek barajın içine girmek istiyor. Lider Manisa Futbol Kulübü ligde yoluna dozu dizgin devam ederken, kırmızı-lacivertli ekip ilk maçta Manisa'ya 1-0 mağlup olmuştu.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Zonguldakspor, Şanlıurfa maçı hazırlıklarına devam ediyor. Elmas bu maça ciddi ve disiplinli hazırlanırken, rakibin zayıf olması nedeniyle futbolcuların motivasyonun düşmemesi için teknik heyet tarafından sık sık uyarılar geliyor.

Şanlıurfaspor'un sezon öncesinde 12 puanının silinmesi ve maddi-manevi sorunlar yaşaması ligde kötü gitmesine neden oluyor. Yeşil-sarılı ekip henüz ligde gol bile atamayan tek takım.

HAKEM BURDUR BÖLGESİ'NDEN

Zonguldakspor ile Şanlıurfaspor arasında Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemi Burdur Bölgesi'nden atandı.

MHK bu karşılaşmaya Burdur Klasman Hakemlerinden Alper Oran'ı görevlendirdi. Alpen Oran'ın yardımcılıklarını ise Antalya Bölgesi'nden Serhat Sağır ve Konya Bölgesi'ndenAbdülhamit Söyler yapacak. Yine Konya Bölgesi'nden Raşit Yorgancı ise maçta 4'ncü hakem olarak görev yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi