TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü İstanbul deplasmanında 6 puanla 8'nci sırada bulunan Sancaktepe Futbol Kulübü ile zorlu bir karşılaşma oynayacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor'da teknik heyet ve futbolculara koyu bir taraftar olan Zonguldaklı işadamı Muammer Öztürk müşteciri olduğu B Tipi Restaurant'ta akşam yemeği verdi.

ÖZTÜR: "HER ZAMAN ZONGULDAKSPOR'UN YANINDAYIZ"

Zonguldaklı işadamı Muammer Öztürk, yemekte yaptığı konuşmasında ''Bizler her zaman Zonguldakspor'un yanındayız. Elimizden geldiğince her maça gelerek Zonguldakspor'a destek vermeye çalışıyoruz. Bu sezon Serkan hoca yönetiminde takımımız ligde güzel bir ivme yakaladı. Kendisiyle konuştuk. Onun da Zonguldakspor'la ilgili güzel düşünceleri ve hedefleri var. O da Zonguldakspor'a şampiyonluk yaşatmak istiyor. İnşallah bu sezon en kötü play-off oynarız diye düşünüyorum. Ama şehirin ileri gelenlerine buradan sesleniyorum. Herkes takıma sahip çıksın. Eğer kenetlenirsek inanıyorum ki sezon sonunda hedeflediğimiz yerde olacağız" dedi.

AFACAN: "PLAY-OFF HEDEFLİYORUZ"

Teknik Patron Serkan Afacan ise ''Bu yemeği düzenleyen mekan sahibi Muammer abimize teşekkür ederiz. Herkes keşkes onun gibi olsa. Bizler burada gelip geçiciğiz. Önemli olan Zonguldakspor. Bizler Zonguldakspor'un başarısı için buradayız. Ligde güzel bir grafik yakaladık. Bu yükselişi sürdürmek istiyoruz. Ama öncelikle şehrin bu takıma sahip çıkması gerek. Güzel bir hava yakaladık. Bu havayı sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Taraftarımız her zaman yanımızda. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda ligi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz. Taraftarımız bizim her zaman yanımızda. Biz de camiayı mahçup etmeyeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi