TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve son 8 maçından galibiyet alamayan Zonguldakspor'da moraller bozuk. Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Fatih Akyel nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda tamamlayan Zonguldakspor yarı sahada çift kale maç yaptı. Futbolcuların istekli göründüğü çift kale maçta Fatih Akyel, futbolcuları uyarılarda bulundu. Zonguldakspor'da Kaptan Mert Caymaz Kırklareli maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmesi nedeniyle Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek.

FORVETTE KİM OYNAYACAK
Zonguldakspor Teknik Patronu Fatih Akyel, haftalardır suskun olan ve son 5 maçta rakip kaleye gol atamayan forvet elemanları ile bire bir görüşme yaptı. Son 4 maçta ilk 11 oynayan Furkan Demir'in yanı sıra Tahir Babaoğlu ve Ertan Koç ile yakından ilgilenen Fatih Akyel, Sakaryaspor maçında hangi forvete ilk 11'de şans vereceği merak konusu oldu. Akyel'in büyük bir ihtimalle Tahir Babaoğlu'na Sakaryaspor'a karşı şans vermesi bekleniyor.

ÇIKIŞ MAÇI OLSUN
Zonguldakspor ilk yarıda sahasında 4-0 yenildiği Sakaryaspor karşısında zor bir dönemde çıkıyor. 8 maçlık kazanamama stresinden uzaklaşmak ve yeni bir çıkış arayan Zonguldakspor zorlu deplasmandan alacağı puan yada puanlarla yeni bir başlangıca imza atmak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi