2019-2020 futbol sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde yaptığı 10 günlük ilk etap kampını tamamladı. Teknik Direktör Serkan Afacan tarafından futbolculara verilecek 1 günlük iznin ardından Salı günü kırmızı-lacivertli ekip tekrar Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde bir araya gelecek.

İLK HAZIRLIK MAÇI DEVREK BELEDİYESPOR İLE OYNANACAK

Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde ilk hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Devrek Belediyespor ile oynayacak olan Zonguldakspor'da Teknik Direktör Serkan Afacan bu maçta takımı test edecek.

9 Ağustos Cuma günü Devrek İlçe Stadı'nda oynanacak olan hazırlık maçı hem Zonguldakspor açısından hem de Devrek Belediyespor açısından kritik bir maç olacak.

ELMAS'TA KAMP YERİ DEĞİŞTİ

Zonguldakspor Bakacakkadı 100. Yıl kampında Devrek Belediyespor ile oynayacağı hazırlık maçının ardından futbolculara izin verilecek. Kırmızı-lacivertli ekip daha önce Bolu olarak belirlenmesine rağmen ikinci etap kamp çalışmaları için 13 Ağustos'ta Kızılcahamam'a gidecek.

Kırmızı-lacivertli ekip Kızılcahamam'da teknik taktik ağırlıklı çalışmalarda lige hazırlanacak ve burada 4 hazırlık maçı oynayarak lige hazır hale gelecek.

Editör: Pusula Gazetesi