Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta istediği sonuçları alamayan Zonguldakspor ligin 9'uncu haftasında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak. Sezon öncesinde istediği kadroyu kuramayan Zonguldakspor buna rağmen ligin ilk üç haftasında 5 puan toplayarak umut vermişti. Ancak son oynadığı 4 maçta yalnızca 1 puan alabilen kırmızı-lacivertli ekip Hekimoğlu Trabzon maçına çıkış maçı olarak bakıyor. Burhan Eşer, Batuhan Karadeniz ve bir çok iyi futbolcuyu bünyesinde barındıran Hekimoğlu Trabzon da 22 puanlı lider Manisa FK'nın 10 puan gerisinde bulunuyor.

MUSTAFA DALCI: "RAKİBİMİZİ İYİ TANIYORUZ"

Teknik Direktör Mustafa Dalcı "Ligin zorlu takımlarından biriyle deplasmanda oynayacağız. Hazırlıklarımız ona göre yaptık. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Herhangi bir sağlık problemi yaşayan oyuncumuz yok. En uygun kadro ile gidiyoruz. Ciddi hazırlandık. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Zor bir maç olacak. Umarım hedefimizde başarılı oluruz" dedi.

HAKEM TRİYOSU EGE'DEN GELİYOR

Trabzon Hekimoğlu ile Zonguldakspor arasında Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Denizli Bölgesi Klasman hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Feridun Daldaş'ın yardımcılıklarını ise Aydın bölgesinden klasman yardımcı hakem Ahmet Oğuz Yılmaz ile İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakem Fatih Deveci yapacak.