TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 6'ncı haftasında deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaştı. Ligde son 2 maçını kazanarak 6 puan toplayan kırmızı-lacivertli ekip Başkent deplasmanına moralli gitti.

Maça kontrollü başlayan Zonguldak Kömürspor, rakibi karşısında başa baş oynayan bir takım görüntüsü çizdi. Maçın 19'ncı dakikasında Şahin Ali Terzi'nin attığı şık golle 1-0 öne geçen Zonguldak Kömürspor, devreyi bu sonuçla tamamladı.

İkinci yarıya beraberlik umutlarıyla çıkan Ankara Demirspor 55'inci dakikada Serdar Eylik ile 1-1'lik beraberliği yakaladı.

Golün ardından ataklarını sıklaştıran Zonguldak Kömürspor, 62'nci dakikada Fatih Bektaş'ın attığı mükemmel golle 2-1 öne geçti. Golün ardından baskısını artıran Zonguldak Kömürspor özellikle oyuna sonradan giren Berat ile yüzde yüz gol pozisyonları bulmasına rağmen Berat karşı karşıya yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Ankara Demirspor 82'nci dakikada Can Akçay'ın attığı golle maçı 2-2'ye getirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımda karşılıklı ataklar şeklinde gol pozisyonuna girmesine rağmen ataklardan sonuç alınmadı. Maçta başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor 2-2'lik sonuçla sahadan 1 puanla ayrılarak puanını 7'ye yükseltti.

Özellikle ikinci yarı etkili futbol oynayan Zonguldak Kömürspor deplasmanda galibiyeti kaçıran takım görüntüsü çizdi.