Kozlu İlçesi Eğitim Bir Sen Temsilcisi Tuncay Korku, ziyarette yaptığı konuşmasında, MEMUR-SEN ailesiyle Türkiye'nin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını söyledi. Kozlu'ya bağlı okulların, eğitim ve öğretimi gibi konularda bilgi alış verişinde bulunulduğunu belirten Korku, "Bölgemiz eğitim öğretim sorunlarının çözümüne katkı sunmak için neler yapılabilir? diyerek hoş bir sohbet gerçekleştirildi. Ayrıca, ülkemiz genelinde sendikamızın çalışmalarının derlendiği "Eğitime Bakış İzleme Ve Değerlendirme Raporu" takdim edildi. Bu çalışmada yer alan eğitime erişim ve katılım, eğitimin çıktıları, öğretmenler ve okul müdürleri, eğitim-öğretim ortamları gibi konu başlıklarında değerlendirme yaparak kaymakamımız Sayın Hüseyin Ergi' ye bilgi takdim edildi" dedi.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ise yapılan bu çalışmaların hız kazanmasının önemine dikkat çekti. Ayrıca, genelde ve yerelde yapılacak her eğitim ve öğretim çalışmalarının destekçisi olduğunu vurgulayan Ergi, çocukların en ideal şekilde yetişmesi için çok çalışılması gerektiğini vurguladı.

Eğitim Bir Sen Kozlu Temsilcisi Tuncay Korku, okul gezilerinde toplu sözleşme süreci, öğretmenlerin yaşadığı sıkıntılar, eğitimciye şiddet, vergi dilimi maduriyeti, öğretmen kariyer basamakları gibi daha bir çok çözüm bekleyen konulara da değinerek sendika olarak her zaman eğitim çalışanlarının yanında olmaya ve onların sesi olmaya devam edeceklerini ifade ederek, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi' ye göstermiş olduğu nezaket, eğitim ve öğretime verdiği önem ve desteklerinden, ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür etti.