Zonguldak'ın nadide spor kulüplerinden birisi olan ve 1952 yılında kurularak Zonguldak atletizmine, futboluna ve çeşitli branşlara yıllarca hizmet eden Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü yaklaşık 15 yıl önce faaliyetlerine son vererek kapanarak kentte üzüntü yaratmıştı.

STAD ATLETİK SPOR KULÜBÜ YENİDEN AÇILIYOR

Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü 15 yıl aradan sonra tekrar faaliyete geçiyor. Kapanan kulübün devamı olarak nitelendirilen, ancak yeni başkanı, yeni yönetimi ve yeni hedefleriyle yola çıkacak olan Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü Milli Atletizm Antrenörü Utku Duman girişimleriyle yeniden hayat bulacak. Yıllar önce futbol branşının yanı sıra atletizmde Zonguldak ve Türkiye'de ses getiren Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü yeni başarılarla adını tekrar duyurmaya başlayacak.

YEREL VE ULUSALDA VİTRİNE ÇIKACAK
Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü'nün yeniden kurulma işlemleri tamamlandı, yönetimini oluşturdu. Kulüp Başkanlığını ve antrenörlüğünü Utku Duman'ın yapacağı Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü yerel ve ulusal bazda çeşitli branşlarda resmi olarak müsabakalara katılacak, Zonguldak'ı alacağı başarılı sonuçlarla temsil edecek.

DUMAN HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Yeni yüzü ve yeni hedefleriyle yola çıkacak olan Zonguldak Stad Atletik Kulübü'nün yeni Kulüp Başkanı ve antrenörü Utku Duman hedefleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "1952 yılında kurularak sayısız milli sporcuyu Türk sporuna kazandıran, Zonguldak'ın ilk atletizm kulübünü, kapanmasının üzerinden 15 yıl geçtikten sonra 'Zonguldak Stad Atletik Spor Kulübü' ismiyle hizmete sokarak önümüzdeki haftadan itibaren faaliyetlerimize başlayacağız. Önceliğimiz ferdi branşlarda spora hizmet etmek ve çocuklar için sosyal sorumluluk projeleri üretmek olacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi