Zonguldak'ın yetiştirdiği başarılı teknik adamlardan Erol Demir, bir süre ara verdiği Antrenörlük görevine geri dönüyor. Özellikle Demir Madencilik Dilaverspor başta olmak üzere bir çok kulüplerde antrenörlük yapan ve sayısız şampiyonluklar kazanan Erol Demir, Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligin yeni ekiplerinden Gelikspor ile anlaştı.

Erol Demir dün akşam saatlerinde Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri ile masaya oturarak kesin anlaşma sağladı.

SIRADAN TAKIMLARDA ÇALIŞMIYOR
Erol Demir bugüne kadar çalıştırdığı tüm takımlar hep hedef takımlar oldu. Hedefi olmayan sıradan takımlarla çalışmalar Demir, tatlı sert tavırları ile spor kamuoyunda tanınıyor. Doğru bildiğini hiçbir zaman söylemekten çekinmeyen Demir, çalıştığı futbolcularla da abi kardeş ilişkisinin yanı sıra gerektiğinde azarlamaktan da geri kalmıyor. Haksızlığa asla tahammülü bulunmayan ve bunu sonuna kadar haykıran Erol Demir'in tekrar sahalara dönecek olması, Zonguldak Amatör Futboluna renk katacak.

11 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Başarılı teknik adam 10 yıl çalıştırdığı Demir Madencilik Dilaverspor'da 8 şampiyonluk yaşarken Köy Hizmetlerispor ve Alaplı Belediyespor'da da şampiyonluklar yaşadı. Demir, şimdi de Gelikspor'da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK
Demir, Gelikspor yönetimi ile tekrar bir araya gelerek yeni sezonda takımda görmek istediği futbolcuların listesini yönetime verecek, mevcut kadrodan da bir çok futbolcunun kadroda kalmasını isteyeceği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi