Türk Eczacılar Birliği 17'nci Bölge Zonguldak Ecza Odası'nin yeni hizmet binası ve Selçuk Ecza Deposu törenle açıldı. Açılış törenine Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak ile Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen katıldı.

17'nci Bölge Zonguldak Ecza Odası Başkanı Ayşegül Kara, yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada "23 Haziran 1972 tarihinde kurulan ve o tarihten bu yana üye eczacılarına hizmet veren 17'nci Bölge Zonguldak Eczacı Odası üyelerine yakışır yeni hizmet binasına kavuştu. Bu güne kadar üyelerine özveriyle hizmet veren, onların hak ve menfaatlerini korumayı ilke edinen, meslek adına güzel birliktelikler kuran ve 1972'den bu yana başarılara imza atan, verdiği hizmetlerle örnek gösterilen 17'nci bölge Zonguldak Eczacı Odası'nın bu günlere gelmesine katkı sunan, bizlerden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm odamız eski yönetimlerine, üyemiz meslektaşlarımıza, Türk Eczacıları Birliği'ne Selçuk Ecza Deposu'na ve Ahmet Keleşoğlu Vakfı'na ve en çok da sevgili yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, 17'nci Bölge Zonguldak Ecza Odası'nın yeni binasının açılışını yapmaktan gurur duyduklarını söylerdi.

Çolak, "Bugün burada iki güzel mutluluğu bir arada yaşadık. Türkiye'de ki eczacı örgütlenmesiyle birlikte eczacılara hizmet vermek amacıyla kurulmuş depomuzun açılışını gerçekleştirdik. Zonguldak küçük bir yer. Ama bu küçük yerde böyle geniş olanakları olan bir yer bulmak çok önemli. Bu yüzden Selçuk Ecza Deposu'nu kutluyorum. Bugün bir dostluk örneği olarak bu binayı Zonguldak Eczacı Odası'yla paylaşıyor. Zonguldak Eczacı Odasını 'da kutluyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi