Amerika'nın ilk özgün doktor markası özelliğini taşıyan Murad bütünsel sağlık felsefesinden yola çıkarak hızlı ve etkili sonuçlar sağlayan ürünler geliştirmiştir. Aynı zamanda Londan Times tarafından Dünya'nın en iyi dermatoloğu kabul edilen Dr. Howard Murad cilt bakım çözümlerinin sadece dışarıdan etkili olmadığını savunmuştur. Cildinizin güzelliği sadece üzerine uyguladığınız ürünlerle değil, içeriden beslendiğiniz yiyeceklerle de bağdaşıktır. Cildinizi dışarıdan uyguladığınız doğru cilt bakım ürünleriyle, içeriden ise doğal ve sağlıklı yiyeceklerle beslenerek tam koruma sağlayabilirsiniz.

Güneşin zararlı ışınları, çevresel faktörler ve beslenme tarzınız cildinizin yaşlanma sürecini hızla arttırır. Yaş ilerledikçe cildinizin yaşlanma süreci daha da hızlanır ve kırışıklık, elastikiyet gibi cilt problemleri meydana gelir. Murad markasının cilt bakım teorisinin olmazsa olmaz adımlarını birlikte inceleyelim,

1.Adım: Temizleme - Tonikleme

2.Adım: Onarım

3.Adım: Nemlendirme

Cilt iyi temizlenmediği sürece cildinizdeki ölü hücreler göz görülmeyecek şekilde birikir ve üzerine uygulanan ürünler cildin alt katmanına erişim sağlayamaz. Cildinizin temiz ve canlı görünmesi için öncelikli adım her zaman cildinizi iyi bir şekilde temizleyerek haftalık peeling ve maskelerinizin düzenli olarak uygulanmasıdır. Cilt temizlenerek ölü hücrelerden arınır ve üzerine uygulanan onarıcı ürünlerin etkinliğini arttırmayı destekler.

Her yaş döneminin yaşadığı cilt problemleri farklılık göstermektedir. Murad kırışıklık, akne, leke, hassasiyet gibi farklı cilt problemlerine yönelik ve etkileri klinik araştırmalarla kanıtlanmış onarıcı serileri ürün yelpazesinde bulundurmaktadır.

Cilt yapısı ve sorunu her ne olursa olsun her cilt mutlaka neme ihtiyaç duyar! Cilt yapınıza uygun nemlendirici ürünlerle cildinizin nem seviyesini dengelemeli, içeriden sağlıklı beslenerek ve bol su tüketerek mutlaka doğal nem seviyesini güçlendirmelisiniz.

Cildinizdeki Sıkılığı Pürüzsüz Güzelliğe Kavuşturan Mucize Serum ; Murad Complete Reform Serum!

Dr.Murad markasının Age Reform serisine ait olan bu serum collogen üretimini arttırmaya yardımcı oluyor. Üstelik en hassas ciltlere de uygun bir ürün olduğundan yüksek oranda tercih sebebi! Yaş aldıkça cildimizde oluşan elastikiyet kaybını bu serum ile sıkı ve daha genç görünen bir cilde dönüştürmek artık mümkün. İçeriğindeki Wiht Glyco kompleksi cildinizdeki kırışıklık ve elastikiyet kaybını önlemeye yardımcı olur. Cildiniz daha genç ve sağlıklı görünüme kavuşur.

Her gün temizleme ve tonikleme işleminden sonra yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayabileceğiniz Complete Reform 1 saat içerisinde cildinizdeki sıkılığı destekleyecek kadar da etkin. Hemen sonrasında üzerine istediğiniz nemlendiriciyi kullanarak bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Cildinizin güzelliğini sıkılaştırarak ve yeniden yapılandırarak Complete reform ile ortaya çıkarmaya ne dersiniz?

Siz de Dr.Murad'ın tüm ürünlerini Türkiye'nin En Büyük Kozmetik butiği Kozmela.com 'dan inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz. Kozmela.com'un sunduğu hizmet kalitesi sayesinde güzellik uzmanlarımızla iletişime geçerek cildiniz hakkında bilgi edinebilir ve cildinize en doğru ürün seçimi konusunda destek alabilirsiniz. Kozmela, aynı gün kargo avantajı sayesinde hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunmaktadır.

Editör: Pusula Gazetesi