TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor devre arası hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü Antalya Lara'da ikinci hazırlık maçını oynadı.
Kırmızı-lacivertli ekip ilk hazırlık maçını 3. lig ekiplerinden Tepecikspor ile oynamış ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Daha önce olması gereken Tuzlaspor maçının sağanak yağış ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle oynayamayan Zonguldakspor Antalya'daki ikinci hazırlık maçını 3. Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor ile oynadı.
Antalya Lara Kundu Otel tesislerinde oynanan karşılaşmada teknik direktör Serkan Afacan tüm oyuncularına şans verdiği karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Zonguldakspor Cenk Doğan'ın attığı golle maçta 1-0 öne geçmesine rağmen Zonguldakspor'da 3 sezon önce forma giyen ve ardından Pazarspor ve Kırşehir Belediyespor formaları giyen golcü futbolcu Sinan Uzun'un golüne engel olamadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Zonguldakspor galibiyet golü için yüklense de aradığı golü bulamayınca maç 1-1 sona erdi.
"DOSTLUKTAN TAVİZ VERMEDİK"
Zonguldakspor'un Antalya kampında Antalyalı Elmaslar isimli taraftar grubu futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulunmuştu. Gurbetçi taraftarlar Zonguldakspor'un Ergene Velimeşe maçını da izlerken 1-1 biten maç için "Elmasım yine dostluktan taviz vermedi" esprileri yaptı.