Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü İşyeri Hekimi Uzman Dr. Metin Çelikiz'in, Türk Toraks Derneği'nin düzenlediği yarışmada "Günbatımı' isimli fotoğrafı birinci oldu.

Yarışmada birinci olan Uzman Dr. Metin Çelikiz duygularını şöyle açıkladı:
"Zonguldak Günbatımı fotoğrafım, Türk Toraks Derneğimizin Sosyal ve Bilimsel Platformu olan Toraksim'de Nisan ayında birinci olmuş. Zonguldak adına çok sevindim. Yarışmaya giren diğer fotoğraflar da birbirinden güzel. Arkadaşlarımı da kutlarım" dedi.

Türk Toraks Derneği'nden yapılan açıklamada ise, "Türk Toraks Derneği Bilimsel ve Sosyal Platformu'nda (TORAKSİM) (www.toraksim.org) yapılan 2019 Yılı Nisan Ayı 'TTD Fotoğraf Yarışması' oylamasında üyelerimizden en fazla yıldız alan Dr. Metin Çelikiz birinci oldu. Türk Toraks Derneği'nin her ay düzenlediği TTD Fotoğraf Yarışması'na 2019 Yılı Nisan Ayı'nda 17 üyemiz 28 fotoğrafla katıldı. Yapılan oylama sonucunda birinciliği 314 yıldızla Dr. Metin Çelikiz, ikinciliği 306 yıldızla Dr. İlknur Dilek ve üçüncülüğü 301 yıldızla Dr. Kahraman Şahin elde etti. Tüm katılımcılara ve 28 fotoğrafın her birine yıldız veren üyelerimize çok teşekkür ederiz" denildi.

Editör: Pusula Gazetesi