Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı yetkili sendika Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilcilği din görevlileri için "Yanındayız Hocam" adı altında anlamlı bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Din görevlileri için hediye paketleri hazırlandı ve görev yerlerinde Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma ilçe Başkanı Kenan Tunç tarafından kendilerine teslim edildi. Başkan Tunç, konuyla ilgili olarak şunları söyledi; " Din görevlilerimizin tamamı milletçe vermekte olduğumuz virüsle mücadele savaşında cephenin en önlerinde yer almakta, filyasyon ve hasta takip birimlerinde çok zor ve anlamlı bir görev yapmaktadırlar.

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği olarak şu zor günlerde Cami hizmetlerinin yanı sıra 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve karantinadaki insanlarımıza her türlü yardımı yapmakta olan ve ilgili birimler tarafından kendilerine tahsis edilen yerlerde hastaların takibini yapan kahraman din görevlilerimize bir nebze olsun hizmet etmek, onları azıcık da olsa tebessüm ettirmek istedik. Bu amaçla da "Yanındayız Hocam" adı altında bir ziyaret etkinliği düzenledik.

Şu ana kadar Çaycuma merkez ve köylerimizde pek çok arkadaşımıza gittik, hal ve hatırlarını sorarak kendilerine hediye paketlerimizi verdik.

Yaptığımız ziyaretlerin arkadaşlarımıza çok büyük bir moral kaynağı olduğunu gördük. İnşaallah bu faaliyetlerimizi imkanlar ve sağlık koşullarımız nispetinde devam ettirmeye çalışacağız.

Bugünkü ziyaretlerde tebessümlerini bizden esirgemeyen kıymetli Din Görevlisi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...

Bizi yüce dinimize hizmetkar olanların hizmetkarı kılan yüce rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun...

Bu vesile ile şu anda korona tedavisi gören kıymetli hocalarıma ve bütün hastalarımıza yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Allah bütün insanlığı koronavirüs illetinden bir an evvel kurtarsın..

"Yanındayız Hocam" ziyaret etkinliğimiz inşallah şartlar ve imkanlar nispetinde devam edecektir."