Dijital baskılar, günümüzde çok yaygın ve reklam- ürün tanıtımı vb. alanlarda çokça kullanılır. İnsanlara bir ürün veya hizmeti tanıtma anlamında dijital baskılar her zaman tercih edilmektedir. Fakat bunun dışında da bu baskı türüne ihtiyaç duyma nedenleri bulunur.

Baskılar arasında ofset baskı ile aynı işlevi görse de genelde dijital baskıdaki maliyetin daha az olması ve hızlı bir yöntem olmasından dolayı günümüz şartlarında dijital baskı tercih edilmektedir. Farklı bir baskı türü olan ofset baskıda, her baskı kalıbında değişiklik yapmak gerekmektedir. Bunu makinede yapmak hem maliyetli hem de ekstra bir iş yükü olması nedeniyle dijital baskılar daha az maliyetlidir. Ve bunun yanı sıra daha hızlı üretim yapan dijital baskılarda, süre anlamında da yine ön plandadır. Seri üretimlerde, birden fazla üretim aşamasında uygun olup ufak değişikliklerde de yine tercih edilendir.

Dijital Baskı Avantajları ve Önemi Nedir?

Teknolojiyle beraber artık günümüzde baskı ihtiyaçlarına karşılık birçok baskı modeli bulunur. Adet sayısı az olan baskılarda, zaman sürecinde kısıtlı bir zamana ihtiyacınız varsa, işinizin hem kaliteli hem de hızlı olması noktasında önemli bir detayınız varsa ve baskı hızı maliyete göre daha önemli durumdaysa dijital baskıları tercih ederek siz de kaliteli basımlar yapabilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse, bir broşür işi için yapılacak basım, hızlı ve çok sayıda olması nedeniyle kısıtlı bir zaman bulunuyor demektir. İşte böyle bir durum çerçevesinde, broşürün de hızlı reklama geçmesi adına dijital baskı ile işlemlerin yapılması, gerçek anlamda sizlere zaman kazandıracaktır.

Günümüz şartlarında teknolojiyle beraber değişen matbaacılık dünyasında da her geçen gün yepyeni avantajlar doğuyor. Bu noktada baskı ürünü olarak dijital baskı kullanımlarında avantajları doğru yerlerde kullandığınızda, çok farklı teknikler yerine maliyeti düşük ve kaliteli baskılar üretilebiliyor.

Reklam dünyasında dijital baskılarla beraber Lightbox ışıklı pano da üretilerek, en doğru seçimler ile fuarlarda, özel etkinlik alanlarında, mağaza ve iç mekanlarınıza dair tüm reklam çalışmalarınızda Lightbox ışıklı panolarla istediğiniz şekilde duvarlarda ürün ve hizmetlerinizin pano haline getirilmesini sağlayabilirsiniz.

En uygun Lightbox seçimleriyle beraber, projelerinizin oluşturulması noktasında kısa süreli şekilde çalışmaların tamamlanması, baskıların yapılması gibi konularda doğru seçimler yapmanız önemlidir.

Lightbox Işıklı Pano Reklamların Avantajları

Açık alanlarda, fuar ve etkinliklerde müşterilere en hızlı ulaşma yolu olan Lightbox ışıklı pano seçimleri, kaliteli baskı uygulaması, kaliteli ışıklı baskı modlarıyla doğru teknoloji ile donatıldığında müşterilerinize en hızlı ulaşabilmek mümkün olacaktır.3 farklı Lightbox ışıklı panolar bulunur:

  1. Duvara montaj
  2. Sabit ayaklı
  3. Askılı

Yaratıcı fikirler noktasında ve doğru üretim konusunda her zaman kaliteden ödün vermeden, en iyi ihtiyaçlarınızı karşılayan, dijitalde görünürlük kalitesini fiziki olarak doğru materyaller kullanarak baskılayan Boran Reklam ile istediğiniz şekilde reklam panoları hazırlatabilir, özel baskılar yaptırabilir, açık hava ve etkinliklerde özel reklam baskılarıyla marka ve hizmetlerinize yönelik reklamlarınızın doğru kullanıcılara dikkat çeken kaliteyle ulaşmasını sağlayabilirsiniz.