Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Devrek Belediyespor'da hareketli günler başlıyor. Yeni sezon öncesinde antrenör Bülent Öztürk ile anlaşmaya varan Devrek Belediyespor, Öztürk'ün istediği futbolcuların bir çoğu ile prensip anlaşmasına varmış, iş imzayı kalmıştı. Gerçekleştirilen kongrenin ardından Başkan Mustafa Saraç ve yönetimi prensip anlaşmasına varılan futbolcuları Devrek'e davet etti.

YÖNETİM ÖZTÜRK İLE BİR ARAYA GELECEK

Ramazan ayı ve bayram nedeniyle transferi bayram ve kongre sonrasına bırakan yönetim Salı günü Antrenör Bülent Öztürk ile bir araya gelerek transfere son şeklini verecek. Futbolcularla son kez masaya oturup imza attıracak olan Devrek Belediyespor'da Başkan Mustafa Saraç ve yönetim takımın iskeletini oluşturmaya başlayacak. Genç futbolcuların yanı sıra tecrübeli ve etkili futbolcuları da kadrosuna dahil edecek olan Devrek Belediyespor'da taraftarda yapılacak transferleri merakla bekliyor.

İMZALAR ATTIRILIYOR

İç transferde kaleci Okan ve stoper Mert Danışmaz ile tekrar anlaşmaya varan kırmızı-beyazlı yönetim, dış transferde de etkili futbolcularla prensipte anlaştı. Dış transferde bu hafta imzalar attırılacak.

YÖNETİM DE TECRÜBE KAZANDI

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde büyük bir tecrübe kazanan Devrek Belediyespor yönetimi, geçtiğimiz sezon yaptığı hataları tekrarlamayıp Bülent Özütürk'ün de isteği ile iyi bir kadro oluşturup, taraftarına keyif veren futbol izlettirmeyi planlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi