Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta sezonu tamamlayan Devrek Belediyespor'da kongre hazırlıkları devam ediyor. Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor ile play-out maçı oynayan Devrek Belediyespor bu maçı 2-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lig'e devam etme hakkı kazanmıştı.

Yeni sezon öncesinde kırmızı-beyazlı ekipte yeni bir yönetim oluşturulacak. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt kulüp başkanlığı için bazı isimler üzerinde dururken, 15 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan kongre için geri sayım başladı.

Geçtiğimiz sezon kötü bir dönem geçiren Devrek Belediyespor kümede kalmayı son haftalarda başarmış ve play-out maçı oynamıştı. Şampiyonluk yolunda kadro kurması oldukça zor görünen Devrek Belediyespor'un ligi orta sıralarda tamamlayabilecek, küme düşme korkusu yaşamayacak bir kadro kurma hedefi var.

Yeni seçilecek başkan ve yönetimin ise nasıl bir hedef koyacağı kongrenin ardından kesinlik kazanacak. Devrek Belediyesporlu taraftarlar ise Bölgesel Amatör Ligde kalıcı olmak istemiyor. İlçe'nin artık profesyonel ligde olması isteyen taraftarlar hedefin şampiyonluk olarak konulmasını bekliyor.

Editör: Pusula Gazetesi