Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Zonguldak Çocuk Hakları Komitesi" tarafından Devrek ilçesinde "Çocuk Şenliği" düzenlendi.

Devrek ilçesindeki Egemenlik Mesire Alanı'nda düzenlenen şenliğe; Komite üyeleri ile Müdürlüğe bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar katılarak, gönüllerince eğlendiler. Uçurtmaların uçurulduğu, unutulmaz oyunların oynandığı şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Zonguldak İl Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz ile çeşitli kuruluş müdürlerinin de yer aldığı şenlikte çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadılar.

Şenlik hakkında kısa bir bilgi veren Zonguldak Çocuk Hakları Komitesi Yetişkin Temsilcisi Dilek Özbay, "Her çocuk özeldir ve özel ilgiyi hak eder" düşüncesinden hareketle Zonguldak'taki tüm çocukların haklarını ve sorumluluklarını bilen, dünyalarında mutlu ve güvenli hissetmelerini desteklemek olarak açıkladı.

Şenliği ziyaret eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile diğer yetkililerle görüşerek, yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldı.

Başkan Semerci, ayrıca, düzenlenen şenlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi