Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor'da Corona Virüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesiyle birlikte sessizlik devam ediyor. Birbirleri ile sezon boyunca yarışan ve kümede kalma mücadelesi veren 2 temsilcimizde de sessizlik devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği ile geçtiğimiz günlerde yapılan video konferans toplantısının ardından liglerinden 12 Haziran tarihinde başlayacağı mesajının verilmesiyle birlikte bazı futbol takımı antrenmanlara bölüm bölüm başladı.

EREĞLİ VE DEVREK'DE SESSİZLİK HAKİM
Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'taki temsilcilerimiz Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyespor'un idmanlara ne zaman başlayacağı konusunda her hangi bir gelişme yok.

2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor da ay sonunda yapılacak son toplantıda alınacak nihai kararı bekliyor. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz idmanlara kesin tarihin açıklanmasıyla birlikte başlayacak.

Devrek Belediyespor ve Ereğli Belediyesporda idmanlara başlamak için kesin liglerin başlama tarihinin açıklanmasını bekliyor.