Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden ve sezona kötü başlangıç yapan Devrek Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini ligin 5'nci haftasında deplasmanda aldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni 2-1 mağlup eden Devrek Belediyespor bu galibiyetin moralini yaşıyor. Ligdeki ilk galibiyetini alan kırmızı-beyazlı ekip galibiyet serisi yakalayarak çıkışını sürdürmek istiyor.

HAFTA SONU RAKİP BAŞKENT'TEN GELECEK
Devrek Belediyespor saha ve seyircisi önünde Pazar günü Başkent temsilcisi Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile karşılaşacak. Eskişehir Anadolu Üniversitesi galibiyetini unutan kırmızı-beyazlı ekip şimdi de Keçiören Belediyesi Bağlumspor maçına konsantre oluyor.

İLHAN ÖZER'DEN UYARI VAR!

Devrek Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özer Eskişehir Anadolu Üniversitesi maçında gerçek kimliklerini ortaya koyduklarını belirterek bundan sonraki haftalarda çok daha iyi duruma geleceklerini söyledi.

Futbolcularına sık sık uyarılarda bulunan İlhan Özer Anadolu Üniversitesi maçını unutarak Keçiören Belediyesi Bağlumspor maçına motive olmalarını istedi. Taraftara sahalarında ilk kez galibiyet armağan edeceklerini belirterek Özer idmanlarda da futbolcuların adeta pestilini çıkartıyor.

Devrek Belediyespor 4 puan ve averajla 13'ncü sırada küme düşme potasında bulunurken, rakip Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile 8 puanla 6'ncı sırada kendileri yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi