Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Devrek Belediyespor geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 3-1 kaybettiği Bartınspor maçının ardından deplasmanda Keçiörengücü Belediyesi Bağlumspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekip bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Başkent deplasmanında oynayacağı maçtan galibiyet hedefliyor. Antrenör Selçuk Sarı futbolcularla yaptığı toplantısında haftaların çabuk geçtiğini ve alınan sonuçların Devrek Belediyespor'a ve kendilerine yakışmadığını her fırsatta dile getiriyor.

Tarihinde böylesine bir ligde ilk kez mücadele eden Devrek Belediyespor ilk sezonunda ne pahasına olursa olsun ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. Sezon başında gerekli yapılanmayı yapamayan kırmızı-beyazlı ekip aldığı kötü sonuçlarla küme düşme potasında bulunuyor.

3-1'lik Bartınspor yenilgisinin ardından taraftarlar yönetimi ve teknik heyeti istifaya davet ederken, kötü sonuçlar karşısında çaresiz kaldıkları gözlendi. Keçiörengücü Bağlumspor karşısında iyi bir netice alarak kendilerini affettirmek isteyen Devrek Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi