Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'ta sezona kötü başlangıç yapan ve üst üste aldığı kötü sonuçların ardından "küme düşer" gözüyle bakılan Devrek Belediyespor, devre arasında yaptığı transferlerle kadro kalitesini yükselterek üst üste oynadığı 3 maçtan 7 puan toplayarak çıkış yakalamıştı. Alınan galibiyetler taraftarlar arasında da büyük bir coşkuya neden olurken, 14 puanla küme düşme potasının da 4 puan üstüne çıkmıştı.

YENİÇAĞA YENİLGİSİ ŞOK ETTİ

Saha ve seyircisi önünde oynadığı Yeniçağa maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmasına rağmen bu maçı küçümseyen Devrek Beleyespor Antrenörü Ahmet Yılmaz'ın takım kurgusunu değiştirmesi pahalıya patladı. Kırmızı-beyazlı ekip rakibine 1-0 yenilerek şaşkınlık yarattı.

100'ÜNCÜ YIL SOĞUKSUSPOR MAÇI TELAFİ OLACAK
Hafta sonu deplasmanda 100'üncü Yıl Soğuksuspor ile karşılaşacak olan Devrek Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Yeniçağa yenilgisini unutturmak için büyük bir şans olarak değerlendirilen Soğuksuspor maçını kazanmak isteyen Devrek Belediyespor taraftarına da kendini affettirmek istiyor. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz ilk yarıda ilk galibiyetini de sahasında Soğuksuspor'dan 2-0'lık skorla almıştı.

Bu zorlu maç öncesinde Devrek Belediyespor, 14 puanla 10'uncu sırada bulunurken, rakibi 100'üncü Yıl Soğuksuspor ise, 10 puan ve averajla son sırada kendine yer buldu.

Editör: Pusula Gazetesi