Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da ilk yarının ardından futbolculara verilen izinler tamamlandı, mesai başlıyor.
Kırmızı-beyazlı ekip ilk yarıda oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alarak topladığı 20 puanla 5'ncı sırada kendine yer buldu. Temsilcimiz bu maçlarda rakip kaleleri 24 kez sarsarken, kalesinde ise 15 gol gördü. Beklenenin üstünde başarı gösteren temsilcimiz son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle taraftarının da gönlünde taht kurdu.
İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Devrek Belediyespor başarılı geçen ilk yarının ardından ikinci yarıya daha umutlu girmeye hazırlanıyro. Kırmızı-beyazlı ekip ikinci yarı çalışmalarına 23 Aralık Pazartesi gününden itibaren kendi tesislerinde başlayacak.
Teknik Direktör İlhan Özer nezaretinde iyi bir performans sergileyen Devrek Belediyespor devre arasında yapılan ve yapılacak transferlerle daha da güçlenecek.
Zonguldakspor'un eski futbolcusu Ali Temur'u renklerine bağlayan Devrek Belediyespor Yeni Orduspor'dan golcü Emirhan ile de prensip anlaşmasına varmıştı.
İlk yarınıns son maçında sahasında Haymana Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor ikinci yarının ilk maçında da saha ve seyircisi önünde Göynük Belediyespor'u konuk edecek.

Editör: Pusula Gazetesi