Bölgesel Amatör Ligde ilk sezonunu geçiren Devrek Belediyespor sezona kötü başlamasına karşın özellikle ikinci yarıda aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme potasından uzaklaştı. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde şampiyon adaylarından Türk Metal Kırıkkalespor'a 5-0 gibi farklı skorla yenilerek hayal kırıklığı yaşatan Devrek Belediyespor Pazar günü deplasmanda komşu takım Bartınspor'a konuk olacak.

Bartınspor şampiyonluk yolunda saha ve seyircisi önünde oynayacağı Devrek Belediyespor maçında puan kaybetmek istemeyecek. Temsilcimiz Devrek Belediyespor ise kümede kalma yolunda alacağı 1 puan dahi önemli. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz Bartınspor deplasmanına mutlak puan umutları ile gidecek.

Oynadığı 19 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgi alan Devrek Belediyespor topladığı 17 puanla 10.sırada bulunuyor. Bartınspor ile 20 karşılaşmada 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi alarak topladığı 45 puan ve maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturuyor. Bartınspor attığı 48 golle ligin en fazla gol atan takımı konumunda

Editör: Pusula Gazetesi