Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor her yaz düzenlemiş olduğu yaz futbol okulu etkinlikleri kapsamında şenlik düzenlendi. Yaz boyunca ciddi ve disiplinli şekilde antrenör Özdemir Arslan, Erkan Koçaklı ve diğer antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen yaz futbol okulunda yeni yetenekler keşfedilirken, bu yetenekler Devrek Belediyespor'un alt yapısına dahil edilecek.

YAZ FUTBOL OKULU ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Devrek Belediyespor kulübü Yaz Futbol Okulu şenliği düzenlerken, şenliğe Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı Mustafa Semerci, yönetciler, sporcular ve aileler katıldı. Eski oyunların oynandığı, çuval yarışı, halat çekme ve bir çok oyunların oynandığı şenlikte keyifli ve eğlenceli bir gün yaşandı.

Devrek Belediyespor alt yapı antrenörü Özdemir Arslan yaptığı açıklamasında "Devrek Belediyespor yaz futbol okulu şenliğimize katılım sağlayan başta Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve yönetim kurulumuza, okulumuz öğrencileri ve velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür eder, değerli velimiz Halil Çilli abimize geçirmiş olduğu rahatsızlık dolay acil şifalar dileriz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi