Bölgesel Amatör Lig 5.Bölge, 3.Grup ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor çalışmalarına ara verdi. Yeni sezon için Teknik Direktör Savaş Demiral ile anlaşmasının ardından Şubat ayından itibaren çalışmalara başlayan Devrek Belediyespor yaklaşık 3 aydır idmanlarını yoğun tempo ile sürdürdü.

TFF'nin 17 Nisan tarihinde başlayacağını açıkladığı ligin daha sonra yaptığı açıklama ile Mayıs ayının sonunda başlayacağının açıklanması da Devrek Belediyespor'u durdurmamıştı.

17 GÜNLÜK TAM KAPANMA KARARI ETKİLİ OLDU
Ancak Devrek Belediyespor'da yönetim İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile 17 günlük tam kapanma kararının ardından yeni bir karar aldı. Yönetim 3 aydır iyi niyetle çalışmalarını sürdüren teknik heyet ve futbolculara kapanma süresi boyunca izin verdi. 17 Mayıs 2021 tarihine kadar sürece olan tam kapanma sürecinde dinlenecek olan Devrek Belediyespor tekrar toplanarak çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR EVLERİNE DÖNDÜ
Devrek Belediyespor yönetiminin aldığı bu kararın ardından Teknik Direktör Savaş Demiral İstanbul'a dönerken, tüm futbolcular da memleketlerine dönerek dinlenmeye çekildi.