Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Okullararası Dart Genç Kız ve Erkekler İl Birinciliği müsabakaları Site Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. İl ve İlçelerden çok sayıda okulun katıldığı müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel de izledi.

Zevkli ve çekişmeli müsabakalara sahne olan Okullararası Dart Genç Kız ve Erkekler İl Birinciliği müsabakalarına Devrek Anadolu Lisesi damga vurdu.

Tüm rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaşan Devrek Anadolu Lisesi hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon oldu. Şampiyonluğunu ilan eden Devrek Anadolu Lisesi yeri ve zamanı ileriki günlerde kesinlik kazanacak grup müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

HAKAN YÜKSEL KUTLADI
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon olan Devrek Anadolu Lisesi kız ve erkek takımlarını kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel takdim etti. Yüksel, başta Devrek Anadolu Lisesi olmak üzere dereceye giren ve giremeyen tüm okul sporcularını kutlayarak hem eğitimlerinde hem de yaşamlarına başarı temennisinde bulundu.

KIZLAR:

1.Devrek Anadolu Lisesi

2.Kozlu Anadolu Lisesi

3.Devrek M.T.A.L

4.Gökçebey Ç.P.L

ERKEKLER

1.Devrek Anadolu Lisesi

2.Çaycuma TSO Fen Lisesi

3.Kozlu M.T.A.L.

4.Z.Atatürk Anadolu Lisesi

Editör: Pusula Gazetesi