Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig şampiyonu Gelikspor ile BAL temsilcimiz Devrek Belediyespor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 15.00'da kozlarını paylaşacak. Yenen takım 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek.

Devrek Belediyespor ile Gelikspor arasında oynanacak maçta Karabük'ten bölgesel hakem Taner Tuncer görev yapacak. Yardımcılıklarını yine Karabük Bölgesi'nden bölgesel hakem Burak Şensoy ile Mertcan Yener yapacak.

Devrek Belediyespor Perşembe günü, Gelikspor ise Cuma günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda çalışarak maçın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladılar.

GELİK KANADI GALİBİYETE İNANIYOR

Gelikspor Kulüp Başkanı Alaattin Kurnaz, ''haftadır hazırlanıyoruz. Ligi şampiyon tamamladık. Bu haftada Çaycumada 5 günlük bir kampımız oldu. Bugün son idmanımızı yaptık. Bu akşam ve yarın Dedeman otelde kamp yapacağız. Pazar günü hayırlısıyla çıkıp topumuzu oynacağız. Bu sene iyi bir sezon geçirdik. İnşallah yenmek istiyoruz. Bunun sonucunu iyi bir şekilde alacağımıza inanıyorum. Ben her iki takımıda başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi