Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Köylerini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin 12. Olağan kongresinde Dernek Başkanlığına Aydın Yılmaz seçildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü'nde Harita ve Kadastro Teknikeri olarak çalışan Aydın Yılmaz, ilk açıklamasında şu açıklamayı yaptı:
"Derneğimiz 1996 yılında Kozlu da , aynı zamanda benim İlkokul öğretmenim olan Mehmet Abacı ve arkadaşları tarafından kurulmuş köklü bir dernektir. Bu güne kadar dernek başkanlığı yapan Mehmet Abacı, Fikret Korkmaz, Dursun Dökmeci, Yavuz Akdemir, Murat Karakuş ve son dönem başkan Alaattin Altuntaş' a ve yönetim kurullarına derneğimize yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz. Derneği hizmetlerini arttırmak ve yeni projeler yapmak için aldığımız görevi yeni yönetim kurulumuz ile birlikte layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Osman Nevzat Çetin, Aydın Tanrıverdi, Ümmiye Koca, Adil Korkmaz, Ramazan Kızıl, ve İbrahim Bozacıoğlu.