2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla girmesine karşın aldığı başarısız sonuçların ardından kötü bir süre giren Ereğli Belediyespor üçüncü antrenörü ile başarıyı yakaladı. Zafer Şahin ile çıktığı son 3 maçını kazanarak büyük çıkış yakalayan Ereğli Belediyespor bilindiği gibi yardımcı antrenör Günal Taşdemir ile Kırşehir maçını da kazanmıştı. Son 4 maçını kayıpsız geçen Ereğli Belediyespor'da artık camia takıma olan inancını her geçen gün artırmış oldu.

SORUNLARI GERİDE BIRAKTILAR
Ereğli Belediyespor son olarak deplasmanda Sincan Belediyespor karşısında 4-0 gibi net skorla galip ayrılmıştı. Bu galibiyet takımın özgüveninin üst seviyelere çıkmasını sağlarken, Teknik Patron Zafer Şahin futbolcularla yaptığı toplantılarda zor günleri geride bıraktıklarını, asıl bu haftadan sonra işlerinin ve sorumluluklarının büyük olduğunu söyledi.

RAKİBİ HAFİFE ALMAYACAKLAR
Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin 4 maç üst üste kazanan takım artık denizi geçme aşamasına geldiğini, ancak ligin son sırasında bulunan Yeniçağaspor'u hafife almanın çok büyük bir tehlike olacağını söyledi. Denizi geçerken, derede boğulmak istemediklerini belirten Şahin, Yeniçağa maçına da aynı ciddiyetle çıkacakları mesajını verdi.

Eflatun beyazlı ekip 10 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile topladığı 18 puanla 4.sırada kendine yer buldu. Lider Türk Metal ile arasında 8 puan fark bulunan Ereğli Belediyespor umutlarını lig sonuna kadar sürdürmek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi