Geçtiğimiz hafta Zonguldaklı atletler çeşitli illerde başarılı dereceler alarak Zonguldak'a döndü. Eskişehir'de Fenerbahçe adına yarışan Zonguldaklı 3 atlet Doğukan Kilcioğlu, Miray Aktop ve Melike Malkoç Eskişehir İlinde yapılan Olimpik Deneme Müsabakalarında aldıkları başarılı sonuçlarla Zonguldak'ın gururu oldu.

Bir diğer yarışmada ise Bursa'da yapılan Nurullah İvak Atmalar Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda 53.77'lik derecesiyle Berke İnaloğlu Türkiye ikincisi oldu. Her iki yarışta da Zonguldaklı atletler aldıkları başarılı sonuçların daha iyi dereceleri önümüzdeki müsabakalarda yapacaklarını belirttiler.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KUTLAMA

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından Doğukan Kilcioğlu, Miray Aktop, Melike Malkoç ve anrenör Utku Duman'ın yanı sıra atmalarda ikincilik derecesi getiren Berke İnaloğlu için yapılan kutlama şöyle: "Eskişehir İlinde yapılan Olimpik Deneme Müsabakalarında 1.olan; 110 m Engel 14.21 - Doğukan Kilcioğlu, 100 m Engel - 15.03 - Miray Aktop, 100 m - 12.30 derece yaparak rahatsızlığının ardından pistlere dönen Melike Malkoç ve antrenörleri Utku Duman'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bursa İlinde yapılan Nurullah İvak Atmalar Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda 53.77m atarak 2. olan Berke İnaloğlu'nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz"