Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi tarafından "Kültürümü Yaşatıyorum" sloganıyla başlatılan Baston Atölyesi faaliyetleri devam ediyor. Bugüne kadar gençlerin yapmış olduğu bastonlar Cumuhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi'nde sergileniyor.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İş-Kur İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün girişimleri faaliyete geçirilen serginin açılışına Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, BEÜ Rektörü Mustafa Çufalı, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök ve davetliler katıldı.

Açılşın ardından protokol ve davetliler sergiyi gezdi, eğitmenler ve öğrencilerden bilgi aldı.

SERGİ 3 GÜN AÇIK KALACAK

Sergi 3 gün boyunca Zonguldak halkının beğenisine sunulacak sergi ile ilgili Zonguldak Gençlik Merkezi tarafından şu bilgi verildi: "Gençlik Merkezimizde"Kültürümü Yaşatıyorum"sloganıyla başlattığımız Baston Atölyemizde gençlerimizin yaptığı bastonların sergi açılışını Sayın Valimiz ve il protokolümüzün katılımlarıyla gerçekleştirdik.Sergimiz üç gün boyunca açıktır, tüm halkımızı ve gençleri bekliyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi