-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak’ın son dönemlerinde parlayan yıldızı olan Filyos Beldesi, doğalgazında kara çıkartılmasının ardından gözleri üzerine çevirdi. Muhteşem doğası, denizi ve doğalgazında bulunmasıyla birlikte parlayan yıldız olan Filyos Beldesi, ilçe olma yolunda ilerliyor. 
Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Nisan’da Karadeniz Gazı açılışı töreninde halkın ilçe talebini dile getirdiklerini belirterek, taleplerinin olumlu karşılandığı müjdesini verdi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yetkililere talimat vereceğini belirten Belediye Başkanı Ömer Ünal: “Sayın Cumhurbaşkanımız 20 Nisan’da Filyos’a geldi. Türkiye’nin kaderini değiştirecek yatırımların  açılışını yaptı. Karadeniz Gazı 20 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açıldı ve Türkiye’ye yıllık milyon dolarlar kazandıracak bir projedir. Bu güzel çalışmalarla birlikte Cumhurbaşkanımıza biz Filyos halkının isteği olan ilçe olma talebini ilettik. Cumhurbaşkanımız yetkililere talimat vereceğini bizlere bildirdi. İnşallah en kısa zamanda Filyos ilçe olacak. Filyos’u ilçe olarak görmek istiyoruz. Bizim Cumhurbaşkanımızdan en büyük talebimiz buydu. İnşallah yakın zamanda Filyos ilçe olacak.”
Haber: Gamze Taşdemir

Editör: Metin Özden