Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş gibi fenomen oyuncuların yer aldığı Çukur, dizi izle kapsamında her geçen gün başarıyı yakalıyor. Özellikle reytinglerde izlenme rekorları kıran çukur, son bölümü ile de müthiş bir aksiyon filmi olduğunu kanıtlamaktadır. Aksiyon türünde ki bu dizi, her pazartesi Show Tv'de yayınlanıyor. Saat 20:00'da başlayan dizi, sevenlerini ekran başına toplamayı da başarmaktır. Çukur günümüz koşullarında bir efsaneye dönüşmüş olan dizi konumunda yer almaktadır. Özellikle son zamanlarda Çukur dizinin çok sayıda hayranının bulunduğu da bilinmektedir.

Başrolünde Aras Bulut İynemli olan dizi de birçok başarılı oyuncu da yer alıyor. Başarılı ve yetenekli oyuncular sayesinde, yapımda her hafta belirli bir düzeyde reyting almaktadır. Bu başarısından da dizinin sevenleri de oldukça mutlu olmaktadır. Çünkü bu yapım dizi reytingleri oranı kapsamında, ne kadar başarılı olursa şayet o kadar gündem yaratacaktır. Bunun yanında ilerleyiş de gösterecektir. Siz de Çukur son bölüm izle platformunu tercih edecek olursanız; bu güzel dizi filmini ev konforunda seyredebilirsiniz!

Çukur 116. Bölüm İzle

Show Tv'nin fenomen dizisi çukur yapımı, 4 sezondur güzel bir reyting ile devam etmektedir. Milyonlarca hayranı olan bu yapımın, her bölümü de pazartesi akşamları ekrana gelmektedir. Sevenlerine her sahnesi ile sürekliyicilik sunan yapım son bölümü ile de oldukça dikkat çekiyor. Son bölümünde birçok olay olduğunu kuşkusuz izleyenler öğrenmiştir. Aksiyon dolu sahneleri ile Çukur, son bölümünde de birçok aksiyon sahneleri ekrana taşıyor.

Çukur 116. Bölüm de Neler Oldu?

Çukur yapımı 15 şubat pazartesi günü izleyicileri ile ekranda buluşmuştu. En son bölüm de birçok olay yaşandığını görmüştük. Bu kapsamda Yamaç adlı karakter, mahalle de flaş gerçekler ile karşılaşmıştı. Mahalle de geçmişini ararken gerçekler ile karşılaşan Yamaç, Cumaali karakteri ile de karşılaştı. Onunda çok değişmiş olduğunu fark eden Yamaç, iki kardeş hasret giderdi. Yamaç'ın geri döndüğünü öğrenen Kulkan karakteri de harekete geçti. En önemlisi de Yamaç ile Amca'nın birbirleri ile karşılaşmaları, dizi de gündem yarattı.