TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor ligin 23'ncü haftasında deplasmanda Çorumspor ile karşı karşıya gelecek. Play-off mücadelesi verdiği rakibi ile kritik maç oynayacak.
Geçtiğimiz hafta Çorumspor deplasmanda Pendikspor'a 3-2 yenilirken, Zonguldakspor ise sahasında Sancaktepe'ye 2-0 mağlup olmuş, iki takımda play-off yolunda büyük yara almışlardı. Çorumspor 34 puanla 6'ncı sırada, Zonguldakspor ise 31 puanla 10'ncu sırada bulunuyor.
KIRMIZI-LACİVERTLİ EKİP FENER'DE ÇALIŞTI
Zonguldakspor Cumartesi günü oynayacağı Çorumspor maçının hazırlıklarını Fener Sentetik Saha'da 13.30'da yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Serkan Afacan nezaretinde gerçekleştirilen idmana yardımcı antrenör Serkan Dökme nezaretinde yaptığı ısınma hareketleri ile başlayan Zonguldakspor idmanın ilerleyen bölümlerinde çift kale maç yaptı.
FUTBOLCULAR: "TESLİM OLMAYACAĞIZ"
Zonguldaksporlu futbolcular play-off yolunda Sancaktepe'ye 3 puan verdiklerini, ancak Çorumspor karşısında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek İnegöl deplasmanında aldıkları galibiyeti, Çorum'da da tekrarlayacaklarını ifade ederek teslim olmayacaklarını belirttiler.