Zonguldakspor'un Amed Sportif'den transferi stoper Kamil İçer Kızılcahamam kampında özel açıklamalarda bulundu. Kamil kampta hafif sakatlık geçirirken Osmaniyespor'a karşı forma giymemişti. Tedbir amaçlı dinlendirilen Kamil düz koşuların ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.

Transferini değerlendiren Kamil " Zonguldakspor'a gelmemde Hakan Hürfikir, takım arkadaşım Şevket ve Şenol Hocamın çok etkisi oldu. Transfer sürecinde bana çok değer verdiler. Bende onların değerini karşılıksız bırakmadım. Bana çok güveniyorlardı. İnşallah bende onların güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Zonguldak Kömürspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğim" dedi.

"ŞEVKET İLE UYUM İÇİNDEYİZ"

Amedspor'dan takım arkadaşı Şevket için konuşan Kamil "Şevket ile uyumumuz hem saha içerisinde hem de saha dışarısında oldukça iyi. Kardeşim gibidir. İnşallah uyum sorunu yaşamayacağız. Yaklaşık 2 senedir birlikte oynuyoruz. Diğer kardeşlerimle de aynı şekilde uyum sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum. Hep beraber sezonda mücadele edeceğiz" dedi.

"2-0'DAN 3-2 VERDİĞİMİZ MAÇ ÇOK İLGİNÇTİ"

Kamil Amed Sportif forması altında Devrek'te oynanan Zonguldakspor maçını değerlendirerek "Devrek'te geçtiğimiz sezonda oynanan maçta 10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 öne geçtik. Bizde şaşırmıştık. Büyük bir baskı sonucu taraftarlar, futbolcu arkadaşlarım bizi zorladılar. Bir anda 3-2 oldu. Bizde şaşırdık" dedi.

"ONUR ERİŞ BENİ ÇOK YORDU"

Kamil "O maçta Onur Eriş bazı pozisyonlarda yordu beni. Kardeşim çok yetenekli. Umarım bu sezonda da üstüne koyarak gider. Hedefimizde ona da ihtiyacımız var" dedi.

"TARAFTARIMIZ ÇOK ETKİLİ"

Taraftara değinen Kamil "Zonguldakspor taraftarını internet üzerinden izledim. Çok etkililer ve kalabalıklar. Onların karşısında oynamak heyecan veriyor bana. İnşallah onlarla beraber, kentle bütünleşerek hedefimizi gerçekleştireceğiz. Benim gelecek olmamı taraftarın istemesi, beni taraftarın sevmesi çok güzel bir şey. Bundan daha güzel bir şey yok. Bende onların sevgilerine karşılık vereceğim. Beni mücadele edeceğim forma içerisinde daha çok seveceklerini düşünüyorum" dedi.

"YÜREĞİNİ KOYAN İŞİ BİTİRECEK"

Kamil "2. Lig'de tecrübem var. Bu ligde para önemli değil, isimde önemli değil. Kim yüreğini veriyorsa sahaya o götürecek işi. Burada da çok yürekli çocuklar var, onlara güvenerek geldim ben. Sonuçta hepimiz 2. Lig'de oynuyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi