Zonguldakspor'un genç futbolcusu Ahmet Hakan Demirli açıklamalarda bulundu. Sezon öncesinde Kasımpaşa'dan transfer edilen Ahmet Hakan Demirli ligin ilk haftalarında forma şansı bulurken, daha sonraki haftalarda oyuna sonradan giren futbolcu oldu. Barış Şeref ile birlikte tekrar formasına kavuşan Ahmet Hakan Demirli Gümüşhanespor maçından alacakları galibiyetle 4-1'lik Hacettepe galibiyetini taçlandıracaklarını ifade etti.

"ÜST SIRALARA YAKLAŞMAK İSTİYORUZ"

Kırmızı-lacivertli ekibin kanat oyuncusu Ahmet Hakan Demirli, "Kümede kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor bizim rakibimiz sayılır. Ancak onları da yenip üst sıralara yaklaşmak istiyoruz. Biliyorsunuz birçok maçta şanssızlıklar nedeniyle son dakika yenilen goller ve bireysel hatalar nedeniyle çok fazla puanlar kaybettik. Bu puanları telafi edeceğiz" dedi.

"BARIŞ HOCA'NIN GELİŞİ BİZE POZİTİF YANSIDI"

Teknik Direktör Mustafa Dalcı'nın istifasının ardından Barış Şeref'in takımın başına geçmesini değerlendiren Ahmet Hakan Demirli şunları söyledi: "Sezon başladığımız Mustafa Dalcı hocamızın istifası sonrasında takımın başına gelen Barış Şeref hocam gerçekten bize pozitif olarak yansıdı. Bizim için iyi olacağını düşünüyorum, inşallah kalıcı olur. Gümüşhanespor'u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah ekip olarak çok daha iyi haftalar yaşayacağız" dedi.