Türkiye Birinci Futbol Ligi (Süper Lig) döneminden itibaren yaklaşık 50 yıldır Zonguldakspor'a ve Zonguldak atletizmine hizmet eden Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın çim serme işleminin tamamlanmasının ardından çalışmalar devam ediyor. Serilen çimin üzerine kum serilirken, bakım ve onarım işlerine de başlandı.

Çim serme işleminin ardından Tartan pistin de değiştirilmesi bekleniyordu. Ancak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, tartan pist değiştirme işi için hava şartlarının düzelmesini bekleyeceklerini söyledi. Tartan pistin daha sağlıklı olması için güneşli ve sıcak havaya ihtiyaç olduğunu belirten Yüksel çimlerin kısa sürede mükemmel hale geleceği mesajını da verdi.

"SAHAYA EN GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel çalışmaları yerinde inceleyerek ilgili şu bilgileri verdi."Uzun süredir çim zeminle ilgili çabalarımız vardı. Çok şükür şuanda bitti. Herhangi bir aksaklık ve problemimiz yok. Şuan da çimlerin birbirine kaynaması ve üzerindeki çamurlu bölgenin bakımları yapılarak güzel şekilde tekrar yeşillenmesi aşamasını bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte tabi bu bakımla birlikte sahayı en güzel hale getireceğiz. Daha sonraki aşamamız biliyorsunuz ki tartan pist şuan da mevsimin olumsuz olması nedeniyle biraz beklemede olacağız. Tartan pist aşamamızı ilerleyen zamanlarda devam edecek inşallah" dedi.