AK Parti Gurup Başkanvekili İsmail Terzi, meclisteki kavga ile ilgili "Meclis'te böyle sudan bahane şeylerle açıklamayı yapmak devleti zayıflatmak çokta hoş bir şey değil. Bu hakareti esefle kınıyoruz, kendilerine iade ediyoruz" dedi.
CHPli Nebahattin Yılmaz, Terzi'ye cevap verecekti ki CHP Gurup Başkanvekili Mustafa Uzundal, Yılmaz'ı susturdu
Terzi'nin meclisteki kavga ile söylediği sözler şöyleydi:

"Kritik dönemlerden geçiyoruz bu yaklaşık 6-7 yıldan beri böyle bunun başlangıcı İstanbul'da başlatılan gezi olayları, Güneydoğu'da başlatılan hendek olayları, Fetö olayları, Libya'daki konular şuan bildiğiniz gibi askerimiz Suriye sınırında iken bir de bunlar ile mücadele eden devlet var. Devlet saydığım konular ile ilgili 6-7 yıldan beri çok ağır stratejik mücadele ediyor. Hiçbir iktidarın kaldıramayacağı mücadeleleri yapıyor. Baya mesafe alındı alınmaya da devam edecek. İnşallah sonu da hayırlı olacak. Tabi bunları yaparken de devlete destek olunacak yerde, maalesef dün Meclis'te bir kargaşa oldu. Millet adına seyrederken biz de utandık. Bu kargaşaları devlet aleyhine kim çıkartıyorsa, bu kargaşaların esasta zamanlaması çok önemli, bakın Cumhurbaşkanımız bugün Rusya'ya gidiyor. Esad'ın adamları Türkiye ile görüşmeye hazırız derken, tamda böyle bir gündem Meclis'te böyle sudan bahane şeylerle açıklamayı yapmak devleti zayıflatmak çokta hoş bir şey değil. Bu milletin %50 oylarının seçilmiş Cumhurbaşkanı'na basını toplayıp tam kritik zamanda Cumhurbaşkanımız yurt dışına giderken böyle hakaret edilmesini esefle kınıyoruz. Bunu kendilerine iade ediyoruz.
Arkadaşlar devlet hepimizin partiler gelir geçer. Biz şuan seçim yapmıyoruz, savaş yapıyoruz. Bu savaşı ak parti yapmıyor devlet yapıyor. Tuzu kuru olupta konuşanlar her şeyden bizden fazla yararlanıyorlar. Bu ülkenin nimetinden suyundan ekmeğinden bizden fazla yararlanıyorlar. Hepsinin hayat standartları hepimizinden daha fazla. Bu ülkeyi ayakta tutalım diye uğraşan insanlardan daha fazla. Herkesin yaptığı iş kadar konuşması lazım. Bu konuşanlar ne yapmışlar ülke için ne yapmaya çalışıyorlar ? Millet bu olayları takip ediyor. Bu olayları konuşanların bireysel fikirleri temsil ettiği kesimde halkta inanıyor. Bunları yapanları esefle kınıyoruz."