AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ın CHPli belediye başkanlarına yaptığı "AK Partili belediler israfçı, siz onlar gibi olmayın" uyarısını değerlendirdi.

Milletvekili Uçar, Demirtaş'ın CHPli belediyelerin açıklarını gördüğünü ve bu yüzden AK Partili belediyeler üzerinden kendi belediyelerini uyardığını ifade etti.

Milletvekili Uçar, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Ünal Bey böyle bir ikazda bulunduysa kendi belediyelerinin böyle bir durumu var ki ikazda bulundu. Yoksa durup dururken böyle bir konuyu neden gündeme getirsin? Ak Parti Belediyeleri uzun zamandır görev yapıyorlar, uzun zamandır bu işi yapıyorlar. Şimdi durup dururken bu ikazda bulunması kendi belediyelerinin böyle bir tavır tutum içerisinde olduklarını gösteriyor. Zannediyorum vekilimiz kendi belediye başkanlarının bu duygular içerisinde hareket edildiğini gördü ve onları ikaz ediyor. Ak Partili belediyeler üzerinden kendi belediyelerinin açıklarını gördüler ki o yolda ikaz ediyorlar."

ak-partili-belediyeler-israfci
'AK Partili belediyeler israfçı...