Programa; CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş, CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, il genel meclis üyeleri, belde başkanları, gençlik ve kadın kolları başkan ve üyeleri ile partililer katıldı.

Siyasetin konuşulmadığı selamlama konuşmasında ilk söz alan CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun şunları söyledi; "Birlik ve beraberlik adına Müslüman aleminin dini bayramları çok önemlidir. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve sıhhatle nice bayramlara ermelerini dilerim".

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise siyaset konuşmak istemediklerini ifade ederek; "Türkiye'nin önünde zor günler var ama bu güzel bayram havası ülkenin tamamına yayılsın. Bayram ailemize, tüm hemşerilerimize sağlık, hoşgörü ve mutluluk getirsin"dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu da geçtiğimiz günlerde kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü de kutlayarak tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik etti.

Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe ve Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam partililerin bayramını kutlayarak iyi dileklerini iletti.

Editör: Pusula Gazetesi