TGRT'de bu sabah yayınlanan ve Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük ile Aslı Hünel'in birlikte sunduğu "Günaydın Türkiye" adlı programda Ereğli yöresine ait elpek bezi, dağ çileği reçeli ve fındık tanıtıldı. Sunuculara ayrıca isimlerinin yazılı olduğu 67 sırt numaralı Ereğli Belediyespor forması hediye edildi. Cem Küçük, desteklerini sağlayan ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'na teşekkür etti.

ZONSİAD Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Cem Küçük bugün yine TGRT Haber ekranlarında Aslı Hünel ile birlikte sunduğu 'Günaydın Türkiye' adlı programda Zonguldak'ın Ereğli ilçesine ait ürünleri tanıttı. Programda Ereğli dağ çileği reçeli, fındık ve elpek bezinin hikayesi anlatıldı. Ayrıca Cem Küçük ve Aslı Hünel'e isimlerinin yazılı olduğu 67 sırt numaralı Ereğli Belediyespor'un forması hediye edildi.

Yapılan açıklamada, Cem Küçük'ün Özellikle Zonguldak Ereğli'si diye vurgu yapması bizim için önemli ve kıymetli. Ereğli bizim için Karadeniz Ereğli'si değil, Zonguldak Ereğli'sidir.

Hediyelerin hazırlanmasında emeği geçen ZONSİAD Kurumsal İletişim Direktörü Metin Kara ve Ereğlililer Dernek Başkanı Birkan Demirel ile ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'na teşekkür etti.
Cem Küçük, geçen hafta içinde Çaycuma ve Gökçebey ilçelerini tanıtmıştı.

ZONSİAD Başkanı Tıskaoğlu, "Günaydın Türkiye programıyla Zonguldak ve ilçelerini tanıtmaya devam eden Sayın Cem Küçük'e teşekkür ediyorum" dedi.