Zonguldaklı Kick-Bokscu Nazım Çelik Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye genelinde 3 bin 800 sporcunun katılımıyla 29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Bolu ilinde düzenlenen Kick-Boks Türkiye Şampiyonasında Zonguldak ilini temsilen Nazım Çelik Büyük Erkekler Full Contact Türkiye Şampiyonu oldu.

3 MAÇINI NAKAVTLA KAZANDI

Nazmi Çelik oynadığı tüm müsabakalarda büyük bir performans göstererek oynadığı 5 maçın 3'ünü nakavtla kazandı. Bolu'da rakiplerine ringi dar eden sporcumuz Nazım Çelik gösterdiği performansla rakiplerini tek tek devirerek Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.

MACARİSTAN'DA TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
Zonguldaklı Kick-Boks Türkiye Şampiyonu Nazım Çelik Bolu'da elde ettiği bu başarının ardından 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek olan Kickboks Büyükler Dünya Şampiyonasın'da Ayyıldızlı forma ile Türkiye'yi temsil edecek.

BEKİR KAYA GURURLU

Zonguldak'ta Kick Boks sporunun geliştiren ve büyük başarılar getiren ve aynı zamanda Zonguldak Kick Boks İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü olan Bekir Kaya Milli takıma yaklaşık 11 sporcu kazandırdı. Bekir Kaya Pusula'ya yaptığı açıklamasında "Nazım Çelik turnuva öncesinde şampiyonluk için çok çalıştı. Daha önce de Milli formayı giyen Nazım rakipleri karşısında zorlanmadan maçları kazandı. 5 maçın 3'ünü nakavtla kazandı. Bizlere destek olan AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Ahmet Karayılmaz'a ve katkı verenlere çok teşekkür ediyorum. Bu tür başarılarımızın devamı gelecek. Nazım Çelik Türkiye'yi aynı zamanda bu başarısından dolayı Macaristan'da gerçekleştirilecek olan Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi